Julekoncert  8. december 2024

kl. 14.30 i  Pavillonen, Grenaa


Mange familier har en tradition om at følges til Grenaa Blæsernes legendariske julekoncert, der byder på kendte og elskede julemelodier og naturligvis også lejlighed til at synge med på et par af julesalmerne.

Som konferencier er vi glade for endnu en gang at præsentere Jan Petersen, der med viden og humor guider os igennem eftermiddagens program.

Orkestrets dirigent gennem mange år, Peter Præstholm, leder orkestret sikkert gennem alle numre, og mon ikke han også har en overraskelse i ærmet?

I år har orkestret valgt den lokale solist Christian Andreassen, der til daglig er organist og korleder ved Grenaa Kirke. Han var også med stor succes solist ved julekoncerten i 2021, så glæd jer til gensynet med en dygtig sanger.

Han har en musikalsk uddannelse bag sig i både klassisk og rytmisk musik og har medvirket som sanger i mange forskellige sammenhænge.

I år har vi valgt, at koncerten spilles i den gamle hyggelige Pavillonsal. Der er ikke helt så mange pladser som i Centersalen, så vi anbefaler at være hurtig for at sikre jer en billet til den traditionsrige koncert.

De fleste pladser er på gulvet, så der nem adgang, også for gangbesværede.